Aanmelden voor de nieuwsbrief

WIJNPROEVERIJ

Sinds 1988 werk ik met veel plezier in de wijnhandel. Vanwege de passie voor wijn en het gezellige gesprek dat vaak ontstaat in de winkel vraagt men mij vaak of ik ook wijnproeverijen organiseer. Tot op heden moest ik iedereen teleurstellen, maar daar is nu verandering in gekomen!!

Wat kunt u verwachten?
Een anderhalf uur durende proeverij, onder mijn persoonlijke begeleiding, waarbij 6 à 8 wijnen naar keuze geproefd kunnen worden in een gezellige ongedwongen sfeer.

Is een proeverij duur?
Welnee!! Een wijnproeverij is goedkoper dan u denkt! Een volledige verzorgde proeverij bij u thuis met 15 gasten heeft u al voor slechts € 10,00 p.p.

Uw wensen staan centraal!
Er zijn vele mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk! De wijn-wereld ligt aan uw voeten! Stuur mij een email ( annuska@wijnhandelversluis.nl ) en samen maken we uw proeverij tot een geslaagd evenement. Voor een voorproefje van de wijnen kunt u kijken op: http://webshop.wijnhandel-denhaag.nl/

Denk ook eens aan een gezellige proeverij met de buren, vrienden of familie of als thema bij uw bedrijfsfeest. Die saaie bedrijfsborrel dit jaar eens anders aanpakken?

Laat u verrassen en er gaat een (wijn)wereld voor u open!!!

Groeten van Annuska Versluis

Proeven!

Elke vrijdag van 16.00 - 18.00 en zaterdag van 15.00 - 17.00 is de proeftafel geopend!
Kom gezellig proeven en ontmoet tal van andere liefhebbers van whisky!

Exclusieve proeverijen

Regelmatig organiseren wij kleinschalige whiskyproeverijen en wijnproeverijen. De proeverijen worden gehouden op een lokatie in Den Haag die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, zodat u veilig naar huis kunt.

De aankondiging van de proeverijen zal bekend gemaakt worden via de nieuwsbrief, de website en in onze winkel. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Laat dan uw e-mailadres achter voor onze nieuwsbrief via de website.